Regisztráció

Sütőtökös diós-csokis muffin

Sütőtökös diós-csokis muffin

Glutén-, tej-, tojás-, cukormentes

  • Könnyű
    local_dining local_dining local_dining local_dining local_dining
  • Annamari
    40-60 perc
  • 2020-11-22
    182.63 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 182.63
kJ: 764.35
Szénhidrát: 14.27
Amelyből cukrok: 0.63
Zsír: 12.66
Amelyből telített zsírsavak: 8.52
Rost: 2.71
Fehérje: 2.81
Só: 0.03
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 12 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 200
    g
    Sütőtök (általános)
  • 50
    g
    Dió (általános)
  • 1
    kk. ( csapott )
    Fahéj, őrölt (általános)
  • 1
    tk. ( csapott )
    Szódabikarbóna (általános)
  • 100
    g
    Kókuszolaj
  • 200
    ml
    mandula ital Alpro kalciummal és vitaminokkal dúsítva
  • 2
    g
    sütőpor Haas Natural
  • 50
    g
    étcsokoládé Torras hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel
  • 200
    g
    liszt gluténmentes univerzális lisztkeverék Zellei Tündi
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A hozzávalókat összekeverem és 12 részes muffin sütő tepsibe helyezett papír kapszliba halmozom egyformán elosztva.  180 fokos sütőben kb. 25-35 percig sütöm. 

A diót mielőtt durvára vágom, megpirítom kicsit a sütőben amitől sokkal ízletesebb. Fahéj helyett lehet bele tenni Szafi Reform Mézessütemény fűszerkeveréket!