Sonkás, sajtos omlett

Sonkás, sajtos omlett

Csak könnyedén

  • Könnyű
  • Gréta
    1-10 perc
  • 2020-10-16
    460 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 460
kJ: 1920
Szénhidrát: 3.2
Amelyből cukrok: 1.75
Zsír: 30.5
Amelyből telített zsírsavak: 14.2
Rost: 0
Fehérje: 40.35
Só: 2.1
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 1 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 3
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 5
    dkg
    Trapista sajt /Tolle/
  • 5
    dkg
    sonka Sága Royal Selyemsonka
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A tojásokat egy tálba felverem. A sonkát vékony csíkokra vágom, majd egy serpenyőben kicsit megsütöm egy pici olajon. Ha megsült kiszedem egy tányérra és a serpenyőbe öntöm a tojást. Amikor a tojás mint a palacsinta már majdnem megsült az egyik felére halmozom a sonkát ill a közben lereszelt sajtot. Palacsinta lapáttal a tojás alá nyúlok és félbe hajtom. Picit még hagyom sülni, hogy a sajt is megolvadjon. Frissen tálalom.