Sertéspörkölt nokedlivel

Ahogy én készítem

  • Közepes
  • Kálci Receptei
    90+ perc
  • 2021-02-16
    622 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 622
kJ: 2625.85
Szénhidrát: 89.95
Amelyből cukrok: 2.02
Zsír: 19.01
Amelyből telített zsírsavak: 3.48
Rost: 4.91
Fehérje: 21.16
Só: 3.03
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 5 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 8
    g
    Fokhagyma (általános)
  • 125
    g
    Vöröshagyma (általános)
  • 1
    dkg
    Sertéscomb, karaj (általános)
  • 6
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 10
    g
    Só, jódozott (általános)
  • 300
    ml
    Víz, ivóvíz
  • 25
    g
    Piros Arany csemege ételízesítő paprikakrém Univer Magyar Ízek
  • 10
    g
    őrölt fűszerpaprika Lucullus Aranya I. osztályú édes
  • 3
    db
    pörköltízesítő-kocka 1 db Knorr
  • 600
    g
    Liszt Garat Malom BL55
  • 50
    g
    Zsír sertés ( általános )
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A pörkölt és a nokedli elkészítését megtaláljátok a megadott linkre kattintva.