Rakott krumpli

Ahogy én készítem

  • Könnyű
  • Kálci Receptei
    40-60 perc
  • 2021-02-18
    659.4 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 659.4
kJ: 2860.5
Szénhidrát: 31.63
Amelyből cukrok: 5.36
Zsír: 49.06
Amelyből telített zsírsavak: 19.36
Rost: 3.64
Fehérje: 21.64
Só: 4.47
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 10 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 20
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
  • 1.5
    kg
    Burgonya (általános)
  • 150
    g
    Füstölt szalonna (általános)
  • 8
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 35
    g
    Só, jódozott (általános)
  • 800
    g
    Tejföl /Magyar/ 20 %
  • 250
    g
    Trapista sajt /Tolle/
  • 150
    g
    kolbász Gyulai
  • 50
    g
    Zsír sertés ( általános )
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

Az elkészítést keressétek a megadott linkre kattintva.