Paprikáskrumpli lecsókolbásszal, nokedlivel

Igazi magyaros

  • Könnyű
  • Sajátrecept
    20-40 perc
  • 2021-03-09
    694.23 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 694.23
kJ: 3177.7
Szénhidrát: 96.84
Amelyből cukrok: 5.37
Zsír: 21.88
Amelyből telített zsírsavak: 0.77
Rost: 11.34
Fehérje: 26.86
Só: 2.91
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 15
    dkg
    Liszt BL55 (általános)
  • 15
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
  • 1.5
    kg
    Burgonya (általános)
  • 10
    ml
    Olaj Napraforgó olaj (általános)
  • 30
    dkg
    Lecsókolbász (általános)
  • 1
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 100
    g
    Piros Arany csemege ételízesítő paprikakrém Univer Magyar Ízek
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A vöröshagymát megdinsztelem  az olajon, majd hozzá adom a burgonyát és a piros aranyat, ízlés szerint sózom. Amíg fő elkészítem a nokedlit. Vizet forralok, a liszből, tojásból + hideg vízből ( annyi vizet teszek hozzá, hogy szaggatható állagú legyen ) ízlés szerinti só kell bele, elkészítem a tésztát majd  a zubogó vízbe szaggatom és megfőzöm. Amikor már a krumpli majdnem megfőtt hozzá teszem a lecsókolbászt és bele főzöm. Amikor kész bele keverem a nokedlit. Laktató egytálétel.