Mustáros tokány

A mustàr pikáns ízzt ad neki

  • Könnyű
  • Sajátrecept
    40-60 perc
  • 2021-02-25
    666.7 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 666.7
kJ: 3418.21
Szénhidrát: 4.41
Amelyből cukrok: 1.38
Zsír: 50.86
Amelyből telített zsírsavak: 16.71
Rost: 0.19
Fehérje: 43.81
Só: 1.07
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 1
    kg
    Sertés lapocka (általános)
  • 1
    ek. ( csapott )
    Mustár (általános)
  • 2
    ek. ( csapott )
    Tejföl /Magyar/ 20 %
  • 1
    ek. ( csapott )
    liszt búzafinomliszt BL 55 Nagyi titka
  • 1
    kk. ( csapott )
    fokhagymakrém Univer Magyar Ízek
  • 2
    ek. ( csapott )
    vöröshagymakrém Univer Magyar Ízek
  • 1
    ek. ( csapott )
    Zsír sertés ( általános )
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A husit csíkokra darabolom, majd egy kanál zsíron elkezdem párolni. Amikor levet enged hozzá adom a vöröshagymakrémet, fokhagymakrémet, mustárt, sózom, borsozom és tovább párolom. Ha elfövi a levet de még nem puha a husi vizet adok hozzá. Amikor már puha a tejfölt kikeverem a liszttel kevés vízzel és hozzá adom a husihoz. Pár percig főzöm és rizzsel vagy tésztával tálalom.