Mac&Cheese

Ki ne szeretné

  • Könnyű
  • Futács Gitta
    10-20 perc
  • 2021-02-19
    532.15 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 532.15
kJ: 2273.74
Szénhidrát: 93.76
Amelyből cukrok: 5.09
Zsír: 7.82
Amelyből telített zsírsavak: 2.3
Rost: 4.9
Fehérje: 20
Só: 0.58
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 10
    dkg
    Sárgarépa (általános)
  • 8
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
  • 15
    dkg
    Burgonya (általános)
  • 1
    tk. ( csapott )
    Mustár (általános)
  • 1
    kk. ( csapott )
    Só, himalája (általános)
  • 100
    g
    ZABITAL BIOPONT BIO
  • 400
    g
    szarvacska 4 tojásos száraztészta Gyermelyi
  • 0.5
    kk. ( csapott )
    fokhagyma granulátum Kotányi
  • 1
    tk. ( csapott )
    őrölt paprika Kotányi édes
  • 30
    g
    margarin Vénusz Natúr
  • 0.5
    kk. ( csapott )
    szerecsendió Horváth Rozi őrölt
  • 3
    ek. ( csapott )
    SÖRÉLESZTŐ PEHELY SZAFI FREE
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A krumplit,répát és a hagymát sós vízben puhára főzzük.

Ha kicsit kihűlt, turmixgépbe tesszük és az összes többi hozzávalóval alaposan összeturmixoljuk.

Szarvacska tésztával tálalom.

Ha szeretnénk,hogy még gusztusosabb legyen a tésztánk, tegyük be a sütőbe egy negyed órára hogy a teteje aranybarnára sülhessen.

Medvehagymát aprítottam a tetejére.

Ezt is, mint majdnem mindent egy nagy adag salátával fogyasztunk.