Kekszmacaron készítés francia módszerrel
Pont úgy néz ki, mint a többi a csokis macaron, de ennek a tésztája mandula helyett kakaós kekszből készül.
- Közepes
- Annuskám40-60 perc
- 2021-02-26144.84 kcal/fő
1 főre | Érték |
---|---|
kcal: | 144.84 |
kJ: | 605.38 |
Szénhidrát: | 20.07 |
Amelyből cukrok: | 17.3 |
Zsír: | 6.56 |
Amelyből telített zsírsavak: | 3.91 |
Rost: | 0.03 |
Fehérje: | 3.13 |
Só: | 0.01 |
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 12 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Alapanyagok
- 2dbTojás fehérje (általános) 1db
- 10dkgÉtcsokoládé (általános)
- 10dkgCukor kristály (általános)
- 80mlhabtejszín 30% teszínhab Meggle UHT
- 10gkeksz Győri Édes omlós, kakaós édes keksz
- 10dkgCukor por (általános)
Elkészítés
Elkészítés a megadott link alatt
Az elkészítést meg tudjátok nézni a megadott linkre kattintva.
A tápanyag számítás 1 db kész macaronra vonatkozik ha 12 db-ot készítettünk a megadott mennyiségből.
( a tojásfehérjénél ügyeljetek rá, hogy 8 dkg legyen )