Gulyásleves

Ahogyan mi szeretjük

  • Közepes
  • Sajátrecept
    60-90 perc
  • 2021-03-07
    465.07 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 465.07
kJ: 2292.86
Szénhidrát: 30.05
Amelyből cukrok: 5.12
Zsír: 25.21
Amelyből telített zsírsavak: 8.28
Rost: 4.45
Fehérje: 27.78
Só: 3.79
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 8 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 10
    dkg
    Karalábé (általános)
  • 15
    dkg
    Petrezselyemgyökér (általános)
  • 20
    dkg
    Sárgarépa (általános)
  • 20
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
  • 10
    dkg
    Zeller (általános)
  • 30
    dkg
    Burgonya (általános)
  • 10
    ml
    Olaj Napraforgó olaj (általános)
  • 1
    kg
    Sertés lapocka (általános)
  • 15
    dkg
    eperlevél 8 tojásos száraztészta Gyermelyi
  • 20
    dkg
    Piros Arany csemege ételízesítő paprikakrém Univer Magyar Ízek
  • 1
    ek. ( csapott )
    Ételízesítő
  • 2
    db
    levesalap 1 db Knorr házias tyúk
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A vöröshagymát megpucolom, majd kockára vágom és az olajon megdinsztelem. Amikor üveges ráteszem a kockára vágott húst, pirosaranyat, ízlés szerint sót és felöntöm vízzel. Kb félfövésben lehet amikor az összes kockára vágott zöldséget hozzá teszem, bele dobom a leveskockát, ételízesítőt ( a sóval azért kell vigyázni mert a ételízesítő és a pirosarany is sós ). Amikor majdnem kész hozzá teszem a levestésztát és készre főzöm, kenyérrel akár egytálételnek is tálalható. Kb ebből a mennyiségből 8 tányér sűrű kiadós leves lesz.