Gluténmentes kókuszos zabpelyhes keksz

A Pancs Gasztroplaccra vittem kóstolóra

  • Könnyű
  • Zellei Tündi
    10-20 perc
  • 2021-02-19
    27.6 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 27.6
kJ: 115.8
Szénhidrát: 2.95
Amelyből cukrok: 1.14
Zsír: 2.12
Amelyből telített zsírsavak: 1.79
Rost: 0.3
Fehérje: 0.41
Só: 0
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 100 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 8.5
    dkg
    Kókuszreszelék (általános)
  • 1
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 0.5
    tk. ( csapott )
    Sütőpor (általános)
  • 1
    tk. ( csapott )
    Szódabikarbóna (általános)
  • 15
    dkg
    ZABPEHELY BIORGANIK BIO GLUTÉNMENTES
  • 10
    dkg
    liszt GLUTÉNMENTES LISZTKEVERÉK ZELLEI TÜNDI
  • 2
    dkg
    ERITVIA ÉDEN PRÉMIUM
  • 10
    dkg
    ERITRIT ÉDEN PRÉMIUM
  • 14
    dkg
    Kókuszolaj
  • 1
    tk. ( csapott )
    vanília pasta Natur
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A száraz anyagokat kimérjük és összekeverjük. A kókuszolajat az eritrittel és a négyszeres édesítővel kihabosítjuk, és hozzáadjuk a tojást, majd az összes többi hozzávalót.  Ha szükséges annyi vízet adunk hozzá, hogy könnyen kezelhető tésztát kapjunk. Kisebb golyókat formálunk belőlük, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és az ujjainkkal ellapítjuk a golyókat. 170 C fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt készre sütjük. 90-100 db mini keksz lesz belőle.