Frankfurti leves

A Gyerekeim virslis levesnek hívják

  • Könnyű
  • Sajátrecept
    40-60 perc
  • 2021-03-26
    212.28 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 212.28
kJ: 918.97
Szénhidrát: 16.86
Amelyből cukrok: 6.9
Zsír: 12.15
Amelyből telített zsírsavak: 4.61
Rost: 6.31
Fehérje: 10.19
Só: 2.59
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 8 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 15
    dkg
    Karalábé (általános)
  • 80
    dkg
    Kelkáposzta (általános)
  • 15
    dkg
    Petrezselyemgyökér (általános)
  • 20
    dkg
    Sárgarépa (általános)
  • 20
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
  • 15
    dkg
    Zeller (általános)
  • 5
    ml
    Olaj Napraforgó olaj (általános)
  • 100
    g
    Piros Arany csemege ételízesítő paprikakrém Univer Magyar Ízek
  • 1
    kk. ( csapott )
    kömény Kotányi őrölt
  • 1
    ek. ( csapott )
    Ételízesítő
  • 40
    dkg
    Virsli PICK
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A hagymát elkockázom, majd az olajon megdinsztelem. Ráteszem a pirosaranyat majd felöntöm vízzel, hozzá adom az elkockázott zöldségeket, köményt, ételízesítőt. Amikor fél fövésben van akkor adom hozzá a kelkáposztát, majd amikor majdnem kész belekarikázom a virslit. Kenyérrel tálalva kifejezetten laktató leves.