Epres kevert süti recept

Mindig jól jönnek az egyszerű epres kevert süti receptek.

  • Közepes
  • Annuskám
    60-90 perc
  • 2021-04-09
    122.48 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 122.48
kJ: 573.72
Szénhidrát: 23.27
Amelyből cukrok: 11.23
Zsír: 1.88
Amelyből telített zsírsavak: 0.49
Rost: 1.13
Fehérje: 2.98
Só: 0.01
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 16 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 25
    dkg
    Liszt BL55 (általános)
  • 50
    dkg
    Eper (általános)
  • 2
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 1
    tk. ( csapott )
    Sütőpor (általános)
  • 1
    tk. ( csapott )
    Szódabikarbóna (általános)
  • 1
    dl
    Olaj étolaj Vénusz Omega 3&6 finomított
  • 20
    dkg
    joghurt Nádudvari élőflórás natúr
  • 1
    db
    vanillincukor vaníliás cukor Klasszikus
  • 15
    dkg
    Porcukor ( általános )
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

Az elkészítést megtaláljátok a megadott linkre kattintva. A tápanyag értékét egy szeletnek láthatjátok, ha 16 szeletre vágjátok az egészet.