Epres galette recept, francia pite egyszerűen

Egyszerűbb mint hinnéd

  • Könnyű
  • Annuskám
    20-40 perc
  • 2021-05-28
    140.14 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 140.14
kJ: 636.27
Szénhidrát: 19.26
Amelyből cukrok: 8.58
Zsír: 6.36
Amelyből telített zsírsavak: 3.98
Rost: 0.96
Fehérje: 1.45
Só: 0.01
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 16 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 20
    dkg
    Liszt BL55 (általános)
  • 45
    dkg
    Eper (általános)
  • 0.05
    g
    Só, himalája (általános)
  • 60
    ml
    Víz, ivóvíz
  • 1
    ek. ( csapott )
    vaníliás cukor vanillincukor Kotányi
  • 5
    dkg
    Cukor por (általános)
  • 5
    dkg
    Porcukor ( általános )
  • 12
    dkg
    Vaj ( általános )
  • 2
    dkg
    Keményítő étkezési ( általános )
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

Az elkészítést megtaláljátok a megadott linkre kattintva. A tápanyag értékét egy szeletnek látjátok ha 16 szeletre vágjátok az egészet.