Borsófőzelék virsli rózsával

Az Unokáim kedvence

  • Könnyű
  • evkass
    10-20 perc
  • 2020-11-21
    572.81 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 572.81
kJ: 2387.81
Szénhidrát: 31.66
Amelyből cukrok: 6.24
Zsír: 37.2
Amelyből telített zsírsavak: 17.6
Rost: 7.6
Fehérje: 24.14
Só: 3.06
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 1
    kk. ( csapott )
    Só, tengeri (általános)
  • 175
    g
    Tejföl /Magyar/ 20 %
  • 10
    dkg
    liszt búzafinomliszt BL 55 Nagyi titka
  • 50
    dkg
    Virsli PICK
  • 400
    g
    zöldborsó Bonduelle Vapeur gyorsfagyasztott
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

  1. A fagyasztott borsót sós vízben megfőzöm.
  2. Habarást készítek, lisztet kikeverem a tejfölben majd a borsóhoz adagolom ( folyamatos keverés mellett, nehogy csomós legyen, a lisztes tejfölhöz kevés hideg Viet adagolok és a forró borsós vízből is teszek hozzá majd csak ez után öntöm a többire )
  3. A virslit bekockázom és forró olajban megsütöm.