Bacon ágyon sült karfiolpüré

Igazàn finom

  • Közepes
  • MucsiNikol
    40-60 perc
  • 2021-03-14
    123.94 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 123.94
kJ: 531.65
Szénhidrát: 4.94
Amelyből cukrok: 2.14
Zsír: 8.87
Amelyből telített zsírsavak: 3.67
Rost: 1.64
Fehérje: 6.71
Só: 0.72
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 8 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 5
    g
    Fokhagyma (általános)
  • 650
    g
    Karfiol (általános)
  • 2
    db
    Tojás egész (általános) 1 db 52g
  • 50
    g
    Trapista sajt /Tolle/
  • 100
    g
    bacon RINGA Szeletelt
  • 5
    g
    Vaj ( általános )
  • 50
    g
    Paradicsom szárított
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

A főtt karfiolt a vajjal és a tojással, a fokhagymával a botmixerrel “habosra” keverjük. A trapista sajtot és a szárított paradicsomot felkockázzuk és a többi fűszerrel együtt lazán elkeverjük. Az őzgerincformànkat vagy a sütőformát hosszában kibéleljük a bacon- nal és a karfiolos masszát rátöltjük.

Sütőben 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
Ha a végén a sütőlemezre borítjuk, akkor a bacont pár perc alatt rá is lehet pirítani.