Alma-cékla ital
Hihetetlen de finom
- Könnyű
- Gréta1-10 perc
- 2021-01-05306.5 kcal/fő
| 1 főre | Érték |
|---|---|
| kcal: | 306.5 |
| kJ: | 455 |
| Szénhidrát: | 74.89 |
| Amelyből cukrok: | 54.83 |
| Zsír: | 1.11 |
| Amelyből telített zsírsavak: | 0.2 |
| Rost: | 17 |
| Fehérje: | 6.42 |
| Só: | 0.28 |
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Az adott recept alapanyagai között megtalálható Fanyar hatású, mely a következőt jelenti:
A fanyar íz keresése az ételekben lelki tünetei: fanyalgás, feszültség keltés, szorongást, pánikot, stresszt okozhat. Testi tüneteit a feszült izomzat, remegés, fáradékonyság. A nem egyensúlyi állapotot csökkentő ízek az édes, és a savanyú ételek fogyasztása.
Az adott recept alapanyagai között megtalálható Édes hatású, mely a következőt jelenti:
Amennyiben túl sok édes ételt fogaszatunk az alábbi lelki tüneteket tapasztalhatjuk: birtoklási vágy, mohóság, tompaság. A testi tüneteit pedig a hízás, nehézkesség, aluszékonyság. Viszont ha keserű, pikáns, savanyító ételeket fogysztunk akkor az előbbi tünetek megszűnnek.
Az adott recept alapanyagai között megtalálható Szelet fokozza hatású, mely a következőt jelenti:
…
Eredetileg a recept 1 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Alapanyagok
- 35dkgCékla (általános)
- 30dkgAlma (általános)
Elkészítés
Elkészítés a megadott link alatt
Tisztítsuk meg őket, préseljük ki a levét citromlével ízesíthetjük. Azonnal fogyasztható.
Receptajánló
Nagyon jó!
5 Csillag.