Ajvár

Ajvár

Ahogyan itthon készítjük

  • Könnyű
    local_dining local_dining local_dining local_dining local_dining
  • Gréta
    10-20 perc
  • 2020-10-16
    63.28 kcal/fő
1 főre Érték
kcal: 63.28
kJ: 227.92
Szénhidrát: 12.42
Amelyből cukrok: 3.88
Zsír: 0.28
Amelyből telített zsírsavak: 0.04
Rost: 2.96
Fehérje: 2.55
Só: 0
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 12 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Értékelés
Értékelések megtekintése
Kedvencekhez adom
Alapanyagok
  • 60
    g
    Fokhagyma (általános)
  • 1
    kg
    Padlizsán (általános)
  • 1
    kg
    Paprika, pritamin - paradicsom (általános)
  • 25
    dkg
    Vöröshagyma (általános)
Elkészítés

Elkészítés a megadott link alatt

Sütőben nagy hőfokon megsütöm a padlizsánt, kb 1 óra alatt sül meg. Botmixerrel össze dolgozom pucolás után, majd kevés olajon összepottyantom a többi összetevővel.

Húsok mellé vagy csak kenyérre kenve is szuper.